5baaeea4496f5-20180925_192600
HIGH SCHOOL USA

- sådan fungerer det!

HIGH SCHOOL USA

- sådan fungerer det!

bliv udvekslingsstudent på high school

sådan fungerer det

 7 LETTE SKRIDT

GRATIS INTERVIEW – DU OG DINE FORÆLDRE MØDER GO! High School

Alle begynder med en indledende og afklarende samtale, der tilbydes helt gratis og uforpligtende. Du og dine forældre kan besøge os på et af vores kontorer, eller vi kan mødes, når vi hos GO! High School jævnligt holder informationsmøder rundt i landet.

TILMELDING - SKAL VI SAMARBEJDE?

Efter interviewet vil du få at vide, om vi føler os trygge ved at optage dig i programmet baseret på bl.a. din modenhed, dine karakterer og evt. allergier eller sygdom. Hvis vi kan godkende dig, så er det op til dig og dine forældre at beslutte, om du vil tilmelde dig USA Programmet.

Fryeburg Academy High School boarding USA

ANSØGNING TIL USA – FORTÆL VÆRTSFAMILIEN, HVEM DU ER

Når du har tilmeldt dig, modtager du ansøgningspapirerne fra vores partnerorganisation i USA. Ansøgningen skal bl.a. indeholde breve fra dig og dine forældre til din kommende værtsfamilie, et fotoalbum samt papirer fra din læge og skole. Når vi har godkendt din ansøgning, sender vi den til partnerorganisationen. Derefter går de i gang med at finde en værtsfamilie og skoleplads til dig.

FORBEREDELSESMØDE – VI DELER VORES ERFARING

Som en del af din forberedelse inviterer vi dig og dine forældre til et stort forberedelsesmøde til foråret. Mødet er obligatorisk for dig og mindst én forælder. Vi tilbringer en hel dag sammen, hvor vi både gennemgår praktiske ting om udveksling i USA og afholder workshops med øvelser for både dig og dine forældre.

High School USA

VISUM – ET NØDVENDIGT ONDE

Når du skal på High School i USA, skal du søge visum, og i forbindelse med visumansøgningen skal du møde personligt op på ambassaden i København. Men bare rolig, du får en grundig vejledning, og vi hjælper jer selvfølgelig gennem hele processen!

PLACERING – DU HAR FÅET EN VÆRTSFAMILIE

“Hvornår ved jeg besked om min værtsfamilie?” er det mest stillede spørgsmål. Husk, at værtsfamilierne er frivillige, og det er en stor beslutning at åbne sit hjem og hjerter for et nyt menneske. Derfor er det svært at sige noget præcist om, hvornår din værtsfamilie er på plads. En sen placering er på ingen måde lig med en dårlig placering!

AFREJSE – PÅ GENSYN FAMILIE OG VENNER. GODDAG NYE VENNER OG STORE EVENTYR!

Så er det endelig blevet tid til at tage af sted! Der vil være afgange i løbet af både juli, august og september. Du vil som regel skulle rejse ca. 1 uge før skolestart. Nyd dit store eventyr – før du ved af det, er du allerede hjemme igen!

High School USA

TAG DET FØRSTE SKRIDT I DAG – DET ER GRATIS OG HELT UFORPLIGTENDE!

Kom til en gratis indledende samtale med GO! High School. Ring til os på 70 60 55 35 eller bestil et interview herunder.

EFTERSKOLE ELLER HIGH SCHOOL - FIND SVARET HER!

Skal du vælge mellem Efterskole eller High School? Vi synes, at begge dele kan være en god idé, men her er lidt om, hvorfor vi synes, at High School i USA er lidt mere interessant. Se om det passer på dig!

Shattucks - St. Mary's High School boarding USA

HVEM KAN KOMME PÅ UDVEKSLING? 

OPTAGELSESKRAV

Først og fremmest skal vi godkende dig som person og føle os trygge ved at sende dig afsted. Men der er også nogle formelle krav:
 
  • Du skal være fyldt 15 år og højst være 18 1/2 år gammel ved afrejsen til USA.
  • Du skal være skoleaktiv på fuldtid året op til afrejse. 
  • Du må ikke have fuldført en ungdomsuddannelse.
  • Du skal have bestået i alle fag og helst have et snit på mindst 6 eller derover.
  • Du skal generelt være i god fysisk form og have et godt helbred. 
  • Du skal være moden, motiveret og fleksibel. 
Fryeburg Academy High School boarding USA

ENGELSK-NIVEAU

Når du skal til USA, er det et krav, at du inden afgang deltager i en engelsktest ved navn ELTIS (English Language Test for International Students). Testen skal afgøre dit engelsk-niveau ud fra en lytte-øvelse og en læse-øvelse, som resulterer i en score, vi tæller sammen efterfølgende. De fleste danske elever ligger langt over det internationale gennemsnit i engelskkundskaber og vil ikke få problemer med at bestå testen.

EN GOD INDSTILLING ER VIGTIG!

Ud over de formelle krav er din indstilling som elev også super vigtig! Når du tager på udveksling til USA, er det meget vigtigt at have en positiv og åben indstilling til dine nye omgivelser. Det er vigtigt altid at huske på, at det er dig, der har valgt at besøge en anden kultur.

Derfor er det som udgangspunkt også dig, der skal tilpasse dig. Hele idéen med udveksling er, at du skal lære den amerikanske kultur bedre at kende. Selvom det kan være meget anderledes, end du er vant til, er det en del af udfordringen og ikke mindst oplevelsen.

Det kan være svært at starte fra bunden med en ny familie, nyt sprog, nye venner og ny skole, men som mange, mange elever før dig kan fortælle, så er det absolut dine anstrengelser værd!

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School i USA!