Slide One
ORIENTATION CAMP - NEW YORK CITY
ORIENTATION CAMP - NEW YORK CITY

VÆLG MELLEM CAMP I NEW YORK CITY
ELLER ORLANDO, FLORIDA

Drømmer du om at opleve den pulserende storbylivsstemning i New York eller den spændende verden af forlystelser i Orlando, Florida?

GO! High School tilbyder to forskellige muligheder: Orientation Camp i New York City eller ExchangeMate Arrival Orientation i Orlando, Florida, hvor du får lov at tilbringe det meste af din tid i Universal Studios Florida!

OBS! Camp i Florida gælder kun USA Classic med tilmelding senest den 15. marts 2023.

Læs meget mere om begge camps og destinationer nedenunder eller kontakt GO! High School for mere information via kontaktformularen nederst på siden.

ORIENTATION CAMP - ORLANDO, FLORIDA (inkl. UNIVERSAL STUDIOS)

Vær med, når ExchangeMate tager dig med på en uforglemmelig rejse til Universal Studios i Orlando, FL. Før du når frem til din endelige destination, har du mulighed for at tilbringe 4 dage og 3 nætter i Orlando, hvor du vil opleve en unik kultur og spændende forlystelser, herunder Universal Studios Florida!

På Universal Studios kan du blive betaget af de mange tematiske områder, inklusiv Hollywood, New York, Springfield, Diagon Alley og mermaid-øen, med en række spændende attraktioner, shows, koncerter og butikker. Oplev nogle af de mest populære attraktioner, som The Wizarding World of Harry Potter, Revenge of the Mummy, Transformers: The Ride-3D, Hollywood Rip Ride Rockit og Race Through New York Starring Jimmy Fallon.

Udvekslingselever vil elske denne spektakulære destination med oplevelser, der passer til alle aldre. Lad Universal Studios Florida blive din næste eventyr destination!

TUREN INKLUDERER:

 • Transport til og fra Orlando International Airport (MCO)
 • Hotelophold i fælles soveværelse
 • Morgenmad og aftensmad*
 • Transport til og fra parkerne Parkbillet til Universal Studios Florida & Islands of Adventure**

*Måltider: Aftensmad den første dag / Morgenmad og aftensmad de anden og tredje dag / Morgenmad den sidste dag.

**Årsbillet til Universal Studios Florida & Islands of Adventure (studerende, der bliver i Florida), og 2-dags billet til Universal Studios Florida & Islands of Adventure (studerende, der rejser til andre stater).

OBS! Camp i Florida gælder kun USA Classic med tilmelding senest den 15. marts 2023.

ORIENTATION CAMP -
NEW YORK CITY

Drømmer du om et spændende udvekslingsår i USA? Vil du gerne starte med en livlig begyndelse og møde andre udvekslingselever fra hele verden? Så er Orientation Camp i hjertet af New York City det ultimative springbræt for dig!

På vores unikke Orientation Camp i New York får du mulighed for at dykke ned i sproget, knytte bånd med andre ivrige elever og få svar på alle dine spørgsmål inden du skal ud og starte dit skoleår og møde din værtsfamilie. Samtidig får du lov til at fordybe dig i en af verdens mest pulserende storbyer – New York City!

GO! High School sørger for, at din landing bliver så glat som muligt. Vores Orientation Camp er inkluderet i programmet for både Classic og Classic PLUS, så du kan fokusere på at nyde dit eventyr.

Nedenfor kan du udforske det spændende program for dine dage på Orientation Camp (OBS: programmet er baseret på skoleåret 2023/24 Camp):

DAG 1: ANKOMSTDAG

Alle elever ankommer i løbet af dagen og bliver kørt til hotellet i hjertet af Manhattan. Efter at have fundet sig til rette på hotelværelset med de andre elever, indtager vi en lækker aftensmad på ikoniske Shake Shack i Madison Square Park. Herefter har du friheden til at slappe af i parkens betagende omgivelser.

dag 2: orientation meeting + ½ dags new york city tour

Dagen begynder med et engagerende Orientation Meeting, hvor vi holder workshops og deler den sidste afgørende viden, inden dit udvekslingsår for alvor starter. Efter mødet går vi på opdagelse i The Big Apple. Vi besøger bl.a. Grand Central Terminal, The Summit at One Vanderbilt, Central Park, Times Square og meget mere.

DAG 3: HELDAGS NEW YORK CITY TOUR & FAREWELL PARTY​

Oplev Liberty Island og mød den ikoniske Frihedsgudinde, udforsk charmerende DUMBO i Brooklyn, oplev den majestætiske Brooklyn Bridge og nyd udsigten over East River. Mærk atmosfæren i Chinatown og shop skønne souvenirs. Dagen rundes af med en festlig middag og bowling ved det pulserende Times Square.

dag 4: afgangsdag

Eleverne bliver transporteret til lufthavnen og får udleveret en morgenmad, som de kan tage med sig, så du er klar til at fortsætte til din værtsfamilie. Nu begynder det sande eventyr!

Inkluderet i Orientation Camp:

 • Transport til og fra lufthavnen i NYC
 • 3 x morgenmad, 2 x frokost og 3 x aftensmad
 • Overnatning på hotelværelse med andre elever
 • Ture, aktiviteter og entréer
 • Orienteringsmøde og personlig assistance

IKKE inkluderet:

 • Ekstra snacks og drikkevarer udover planlagte måltider
 • Souvenirs og personlige fornødenheder

LÆS MERE OM VORES USA PROGRAM!

De 3 varianter af programmet i USA:
Core, Classic og Classic PLUS!

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School i USA!