Concept of savings
GO! HIGH SCHOOL LEGATET
GO! HIGH SCHOOL LEGATET

bliv udvekslingsstudent med GO! High School legat-programmet

udveksling i høj kvalitet på legat

Søg om et legat til et udvekslingsophold i USA! 10 udvalgte elever får en rabat på hele 15.000 kr., så prisen bliver 79.950 kr.

 

Vi vil rigtig gerne have, at flere får muligheden at tage på et udvekslingsophold. Desværre er det ikke alle elever, som gerne vil afsted, der får muligheden for det grundet omkostningerne. Det vil vi meget gerne gøre noget ved.

Vi skærer derfor programafgiften ned for 10 elever, som kvalificerer sig til vores legatprogram. Dette program giver dig kernen af udveksling, og den eneste forskel fra vores klassiske program er således, at du ikke deltager i en orientation camp, men i stedet rejser direkte til din værtsfamilie i USA.

Du vil komme helt ind på livet af den amerikanske kultur. Du vil få amerikanske venner og opleve ægte High School Spirit, når skolens football hold og cheerleaders kæmper mod rivalerne fra naboskolen. Du vil spise en masse god mad til Thanksgiving, fejre jul d. 25. december og kalde alle dine lærere for Mr., Mrs. og Ms. Sidst, men ikke mindst, vil du bo hos en hyggelig amerikansk familie, som glæder sig til at vise dig, hvordan du udlever din helt egen American Dream. GO! High School er med dig hele vejen igennem og sørger også for en grundig forberedelse inden afrejse.

programstart

Afgange fra slutningen af juli til begyndelsen af september afhængigt af skolestart.

PROGRAMAFGIFT

I legatprogrammet betaler du kun 79.950 kr. (USA Core programmet koster normalt 94.950 kr.)

KERNEN AF UDVEKSLING

Med GO! High Schools Legat får du selve kernen af udveksling: En grundig forberedelse, en godkendt frivillig amerikansk værtsfamilie, en plads på en amerikansk High School, støtte og support hele året igennem og masser af minderige oplevelser i den amerikanske kultur. Det eneste, som ikke følger med, er Orientation Camp i New York.

særligt for legatprogrammet

Sammen med vores partner i USA, som er en non-profit organisation, optager vi 10 elever på disse særlige vilkår. Dette er altså et legatprogram for elever, som kvalificerer sig, og det er GO! High Schools suveræne afgørelse hvilke 10 elever, som tilbydes et legat.

ANSØGNINGSKRITERIER

Dette er et pilotprojekt hos GO! High School, hvor vi sammen med vores partner i USA ønsker at give 10 elever denne mulighed, som måske ellers ikke ville have været mulig. Ansøgningskriterierne indebærer således et motiveret brev og dokumentation for forældres indtægt. Læs mere nedenfor.

SÅDAN ANSØGER DU

1) Udfyld ansøgningsskemaet nedenfor

Når vi har behandlet din indledende ansøgning, vil du modtage en mail fra os med flere instruktioner.

2) Senere skal du indsende:

  • Motiveret brev
  • Standpunktskarakterer
  • Dokumentation for forældre eller værges indtægt

Derudover gælder samme ansøgningskrav som for vores øvrige udvekslingselever. Legatansøgningen og de tilhørende dokumenter skal være indsendt, når du tilmelder dig High School programmet.

3) Gennemfør interview og ansøgning:

Alle udvalgte elever skal, sammen med deres forældre eller værge, på samme måde som alle andre udvekslingselever, til en indledende samtale og udfylde den fulde ansøgning, som vores partner i USA kræver.

4) Absolut sidste ansøgningsfrist er d. 1. april i afrejseåret, men du skal nok ikke vente så længe! 

Jeg vil gerne kontaktes ang. GO! legatet!