INFORMATIONSMØDE

inspiration til dit ophold i udlandet

INFORMATIONS-MØDE

inspiration til dit ophold i USA

Slider

FÅ INSPIRATION TIL DIT OPHOLD I UDLANDET PÅ ET INFORMATIONSMØDE!

GO! High School inviterer dig og dine forældre til et informationsmøde, hvor vi vil fortælle mere om, hvad det vil sige at være på udveksling i USA. I kan i forbindelse med mødet også ofte få en kort personlig samtale. 

Informationsmødet foregår under meget afslappede rammer, hvor du og dine forældre også får mulighed for at stille alle jeres spørgsmål. Der vil også være andre elever, som overvejer at tage til USA. Alle årgange er velkomne – både dig som overvejer at tage afsted her til sommer og dig, som måske først skal afsted om nogle år.

Vi holder informationsmøder ca. en gang om måneden i det meste af landet og også online møder via ZOOM. Ofte har vi også tidligere elever med, som kan fortælle om deres oplevelser i USA.

HUSK TILMELDING!

Husk at tilmelde dig informationsmødet i formularen i bunden af siden!

VIGTIGT!

Bestil et interview, hvis datoerne ikke passer, eller hvis du hellere bare vil møde os til et personligt møde:

DATOER FOR NÆSTE EVENT (NYE DATOER TILFØJES LØBENDE):

OBS! Frem til maj 2021 vil alle vores møder blive afholdt via Zoom! Forhåbentlig kan vi til den tid afholde fysiske infomøder igen, og skulle der ske et drastisk fald i smitte-tallet, vil vi oprette nye datoer inden da. Indtil videre må vi alle passe på os selv og hinanden og udvise samfundssind. 

Bemærk! Der vil være online infomøder mindst hver anden uge, men husk der er også mulighed for individuelle samtaler mandag-torsdag kl. 15-18. 

Husk! At tilmelde jer infomødet via formularen nedenfor. I kan også bruge formularen til at bestille en en individuel samtale, ellers så ring eller skriv til os gerne til os, så finder vi en dato i kalenderen sammen 🙂

ONLINE Infomøder via ZOOM 

Mandag 19. april kl. 17

Onsdag 5. maj kl. 17

Torsdag 20. maj kl. 17

København

Nye tider fra maj 2021

Gentofte

Nye tider fra maj 2021

Fyn (Årslev v. Odense)

Nye tider fra maj 2021

 

Herning

Nye tider fra maj 2021

Aarhus

Nye tider fra maj 2021

Kolding

Nye tider fra maj 2021

Aalborg
Nye tider fra maj 2021

Jeg vil gerne tilmeldes et informationsmøde: