3pigerflet
ELEVHISTORIER
ELEVHISTORIER

GO! High School Elevhistorier

Mød vores fantastiske udvekslingselever!

Herunder kan du læse hilsener, se billeder og videoer fra nogle af vores udvekslingselever, der har været eller er på deres livs eventyr i USA! Vi er utroligt stolte af vores fantastiske udvekslingselever og elsker at dele deres historier og oplevelser i form af tekst, videoer og billeder her på siden. Gør dig klar til at blive inspireret og motiveret til din egen amerikanske udveksling med vores elevhistorier, som opdateres løbende!

Skal det være dig til næste skoleår?

High School USA

Se Videohilsner fra før, under og efter High School i USA 2023/24!

Liva i Mississippi, 2023/24:

“I dag er det præcis tre måneder siden, jeg trådte ud af min komfortzone, da jeg satte mig på det fly, velvidende at jeg ikke ville vende tilbage før længe. Det var skræmmende, og da jeg gik gennem sikkerhedskontrollen og kiggede tilbage på min familie, der vinkede til mig med tårer strømmende ned ad deres kinder, begyndte jeg at tvivle på, om det var forkert at efterlade dem. Men da jeg lå i min seng den første nat i Gautier, Mississippi, i USA, vidste jeg, at jeg havde truffet det rigtige valg. Som Peter Plys engang sagde: ‘Hvor heldig er jeg ikke for at have noget, der gør det så svært at sige farvel.’ Og det er sandt. Jeg følte mig skyldig og trist over at have forladt min familie, men jeg ved, at dette er det helt rigtige for mig. Jeg har mødt så mange fantastiske og vidunderlige mennesker, som jeg vil være evigt taknemmelig for. Hver dag er jeg utrolig taknemmelig og takker mine fantastiske og vidunderlige værtsforældre for at have åbnet deres hjem for mig. Tak. 

Hvis du nogensinde overvejer at tage et udvekslingsår, så gør det; tro mig, det er det hele værd. Jeg har været her i tre måneder, og nu ved jeg, at når jeg vender tilbage til Danmark, vil jeg aldrig helt vende tilbage. En del af mit hjerte vil altid forblive i Gautier, Mississippi, og i New York. Jeg vil altid føle hjemve efter enten Danmark eller USA. Det er utroligt, hvor hurtigt tiden flyver, når man har det bedste år i sit liv. Tak til alle, der gør dette år så meget mere specielt.”

Caroline i Louisiana, 2023/24:

“Mine første to uger i Louisiana har været fantastiske, og det føles nærmest som om, du lever i en drøm. Jeg var en smule nervøs før min første skoledag, men alle på skolen har været utroligt søde. Da jeg trådte ind i cafeteriet, blev jeg mødt af en meget venlig pige, som inviterede mig til at sidde sammen med dem. De begyndte at stille spørgsmål om, hvem jeg er, og hvor jeg kommer fra, nogle af dem måske lidt sjove, men det var en fantastisk måde at føle sig velkommen på.

De følgende dage begyndte mine venner at sige hej til mig på gangene, og det gjorde mig utrolig glad. At opleve en ægte amerikansk High School, hvor man skifter klasselokale, bærer skoleuniform og tiltaler lærerne som Mr. og Mrs., har været en fantastisk oplevelse.”

Molly i Louisiana, 2023/24:

Mollys første måned som udvekslingselev i Louisiana var en rejse fyldt med utrolige oplevelser og følelsen af at indfri en drøm. Hun omfavnede hver eneste øjeblik af sin nye tilværelse som en ægte “Bearcat,” fra at deltage i sin High Schools første football game til at blive en del af det hjertevarme High School fællesskab. Hun opdagede glæden ved amerikanske supermarkeder, med Oreos og amerikansk slik som kulinariske højdepunkter. Hendes hjerte smeltede ved mødet med hendes kærlige værtssøster, og venskabet blomstrede hurtigt. Som en ekstra bonus startede hun sin udveksling med orientation camp i New York City med sine nye internationale venner, der blev kronen på værket på hendes første måned som udvekslingselev. Molly føler sig heldig over at have muligheden for at udforske den amerikanske kultur og se de uforglemmelige oplevelser, der stadig ventede forude i hendes udvekslingsoplevelse!

LYKKE I USA, 2023/24:

“Mit allerbedste minde fra august måned må nok være min allerførste amerikanske fodboldkamp. Efter skole tog jeg hjem med mine veninder. Vi kørte i bil med rullede vinduer ned og skrålede med på musikken. Vi tog ud for at finde tøj til aftenen, da der ved de fleste fodboldkampe er temaer. Temaet denne fredag var neon. Vi havde neonstriber på kinderne, og alle var klædt i farverigt tøj. Det var helt som i filmene med cheerleaders og den fantastiske stemning! Det var helt sikkert en dag, jeg aldrig vil glemme. Bagefter tog vi alle ud og fik noget lækkert sent på aftenen.”

FELIX’ FØRSTE HOMECOMING, 2023/24:

“Det fedeste i oktober var, at min homecoming-date sagde ja. Jeg spurgte hende, ved at lave et skilt, og så kørte min værtsbror og jeg hen til hendes hus. Da vi kom frem, bankede jeg på døren og stod med skiltet, hvorefter hun sagde ja. Derefter tog vi billeder. Til homecoming havde hun en guld kjole på, og jeg var iført sorte bukser, sort skjorte, en guld butterfly og guldsko, som matchede hendes kjole. Før homecoming spiste vi på Cheesecake Factory, hvilket var rigtig lækkert. Efter middagen tog vi hen til skolen og festede.”

Prom i USA

LAURA FORTÆLLER:

Der er sket rigtig meget siden jeg kom, det har været vildt fedt, men også meget anderledes end hvad jeg er vant til. For det første så var det en mega fed orientation camp, vi hyggede helt vildt meget sammen os danskere og et par stykker fra andre lande. Det var en god måde at samle os før vi skulle ud til vores familier, så vi lige kunne komme ovenpå jetlagget og vænne os til at tale engelsk, især da de splittede os op på den første dag, men det kom der kun noget positivt ud af! Det var en vildt fed oplevelse!

Den første uge i skolen startede jeg til Cross Country, det er super fedt, man får lært en masse nye mennesker at kende gennem de forskellige sportsgrene, og på den måde har man også noget at lave efter skole. Når jeg kigger tilbage på det, er jeg helt vildt glad for at jeg meldte mig til, men til tider kan det godt være ret hårdt, men når jeg tænker over hvor meget jeg får ud af det, så er det helt klart det værd!

High School Udveksling USA

Værtsfamilien kunne ikke havde været et bedre match. Fra jeg mødte dem første gang er det kun blevet bedre og bedre, alle amerikanerne er så åbne og hele kulturen er bare så anderledes, men på den gode måde. Min værtsfamilie består af en ældre dame, hende bor jeg ved, men jeg har på en måde to hjem, for hendes søn og hans kone har to piger omkring min alder, og de går på den samme skole som mig. Vi er sammen med dem flere gange i løbet af ugen.

Da jeg fandt ud af, at jeg skulle bo hos en ældre dame synes jeg, at det var lidt mærkeligt, jeg var bange for om vi havde noget til fælles og om vi havde noget at snakke om, men da jeg kom til at tænke mere og mere over, det blev det en positiv ting.

High School USA

Hun har ikke rigtig noget hun skal nå i hverdagen, og hendes skema er meget løst hvilket vil sige at har tid til at være sammen. Set oppe fra skal man bare huske at se på de positive ting og være åben over for alle muligheder, for alle familier er unikke og de åbner deres hjem for dig så du kan åbne dig op for dem og føle dig tilpas.

Det handler bare om at prøve at nyde hvert et sekund, for tiden går så hurtigt og der sker så mange nye ting hele tiden, så det er bare med at være der i øjeblikket og opleve det!

– Laura, tidligere GO! elev

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School i USA!