3pigerflet
ELEVHISTORIER
ELEVHISTORIER

GO! High School Elevhistorier

Mød vores fantastiske udvekslingselever!

Herunder kan du læse hilsener, se billeder og videoer fra nogle af vores udvekslingselever, der har været eller er på deres livs eventyr i USA! Vi er utroligt stolte af vores fantastiske udvekslingselever og elsker at dele deres historier og oplevelser i form af tekst, videoer og billeder her på siden. Gør dig klar til at blive inspireret og motiveret til dit eget amerikanske High School ophold med vores elevhistorier, som opdateres løbende!

Skal det være dig til næste skoleår?

High School USA

Se et udpluk af videohilsner fra vores udvekslingselever!

LYKKE I USA (23/24)

“Min bedste historie fra september måned er helt klart Homecoming. Mine veninder og jeg gjorde os klar sammen, og tog ud for få taget billeder inden festen startede. Vi smuttede også lige forbi en mega hyggelig restaurant og fik og lidt mad. Da vi ankom til skolen var der allerede fuld gang i festen. Der var det fedeste lys og musik. Alle hoppede og dansede, og der var sindssygt god stemning. Vi besluttede os for at tage til afterparty hjemme hos en af vores venner, da festen sluttede. Han havde bål og pizza i hans have, og det var simpelthen så hyggeligt. Amerikanerne er altid meget nysgerrige ligeså snart de finder ud af at jeg var fra Danmark. Derefter tog mine veninder og jeg alle sammen hjem og holdte en kæmpe sleepover med massere af snacks. Jeg husker at jeg tænkte jeg var med i en film.

Helt klart en dag jeg aldrig glemmer.”

FELIX I WASHINGTON (23/24)

“Min bedste oplevelse i september måned var da min værtsmor havde fødselsdag. Det [der] gjorde dagen god var at vi alle sammen var sammen, vi hyggede, spillede spil, så film. Det meste af familien var her hjemme ved os. Så det var også rigtig hyggeligt da de er virkelig søde. Senere hen på dagen fik vi aftensmad og så åbnede hun gaver. Jeg købte hende en parfume som hun virkelig godt kan lide og hun havde ikke mere af den tilbage. Så jeg tænkte jeg ville købe den sammen med værtsbroren og værtssøsteren. Hun blev virkelig glad for den og alle de andre gaver hun fik. Min ven var også med til fødselsdagen som var rigtig hyggeligt.”

CAROLINE I USA (23/24)

“Fredag aften var jeg til en af de store Football games sammen med en af mine venner i skolen, det var mega hyggeligt. Vi fik heppede og nød stemningen, sammen med alle de andre.

Dagen efter kom min værtssøster for at sætte mit hår og makeup, hun er makeup artist. Klokken 17:00 mødes jeg med min gruppe for at tage billeder og derefter tog vi på restaurant sammen. Efter aftensmad kørte jeg med en af mine venner, hen til skolen, hvor selve homecoming dansen var. Da vi ankom var der en kæmpe væg man kunne tage billeder ved, der var høj musik og disco lys. Det var den fedeste aften!”

Prom i USA

HOMECOMING I USA

LAURA FORTÆLLER:

Der er sket rigtig meget siden jeg kom, det har været vildt fedt, men også meget anderledes end hvad jeg er vant til. For det første så var det en mega fed orientation camp, vi hyggede helt vildt meget sammen os danskere og et par stykker fra andre lande. Det var en god måde at samle os før vi skulle ud til vores familier, så vi lige kunne komme ovenpå jetlagget og vænne os til at tale engelsk, især da de splittede os op på den første dag, men det kom der kun noget positivt ud af! Det var en vildt fed oplevelse!

Den første uge i skolen startede jeg til Cross Country, det er super fedt, man får lært en masse nye mennesker at kende gennem de forskellige sportsgrene, og på den måde har man også noget at lave efter skole. Når jeg kigger tilbage på det, er jeg helt vildt glad for at jeg meldte mig til, men til tider kan det godt være ret hårdt, men når jeg tænker over hvor meget jeg får ud af det, så er det helt klart det værd!

High School Udveksling USA

Værtsfamilien kunne ikke havde været et bedre match. Fra jeg mødte dem første gang er det kun blevet bedre og bedre, alle amerikanerne er så åbne og hele kulturen er bare så anderledes, men på den gode måde. Min værtsfamilie består af en ældre dame, hende bor jeg ved, men jeg har på en måde to hjem, for hendes søn og hans kone har to piger omkring min alder, og de går på den samme skole som mig. Vi er sammen med dem flere gange i løbet af ugen.

Da jeg fandt ud af, at jeg skulle bo hos en ældre dame synes jeg, at det var lidt mærkeligt, jeg var bange for om vi havde noget til fælles og om vi havde noget at snakke om, men da jeg kom til at tænke mere og mere over, det blev det en positiv ting.

High School USA

Hun har ikke rigtig noget hun skal nå i hverdagen, og hendes skema er meget løst hvilket vil sige at har tid til at være sammen. Set oppe fra skal man bare huske at se på de positive ting og være åben over for alle muligheder, for alle familier er unikke og de åbner deres hjem for dig så du kan åbne dig op for dem og føle dig tilpas.

Det handler bare om at prøve at nyde hvert et sekund, for tiden går så hurtigt og der sker så mange nye ting hele tiden, så det er bare med at være der i øjeblikket og opleve det!

– Laura, tidligere GO! elev

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School i USA!