5cc1b03a00115-CF7E8E76-47D4-4A05-9C15-9C23ECB15F17c
HIGH SCHOOL I USA

et godt alternativ til efterskole!

HIGH SCHOOL I USA

et godt alternativ til efterskole!

Hvorfor vælge HIGH SCHOOL i USA FREMFOR EFTERSKOLE?

EN INTERNATIONAL OPLEVELSE - FÅ ET UNIKT INDBLIK I THE AMERICAN DREAM

Et ophold i USA vil give dig en dyb forståelse for amerikansk kultur, historie og politik. Texas, Washington, Florida, Minnesota, New York eller en helt anden stat- uanset hvor i USA du ender, er mulighederne uendelige, og du vil uden tvivl vende hjem som en sand verdensborger. Som udvekslingsstudent får du den ægte amerikanske oplevelse!

DET KOSTER STORT SET DET SAMME - DU FÅR BARE MERE FOR PENGENE!

Et år på High School i USA koster faktisk cirka det samme som et år på efterskole, men du får så meget mere for pengene. Sammenlign selv med den efterskole, du måske har overvejet, og opdag, hvor meget mere af verden du kan opleve for den samme pris.

High School Udveksling USA

FÅ NYE VENNER OG FAMILIEMEDLEMMER I USA!

Mange tidligere elever omtaler deres værtsfamilie som “min amerikanske søster” eller “min familie i USA”. Du kommer til at skabe dybe, meningsfulde relationer til en masse mennesker, og i dag er det lettere end nogensinde at holde kontakten bagefter.

DET ER TRYGT - BO HOS GODKENDTE VÆRTSFAMILIER

Du er i trygge rammer hos en privat amerikansk værtsfamilie. Familierne bliver altid baggrundstjekket og godkendt af organisationen i dit værtsland. Du har et solidt netværk omkring dig – der er støtte døgnet rundt, både lokalt og nationalt

SPROGLIG UDVIKLING - BLIV FLYDENDE I ENGELSK!

Ligegyldigt hvor længe du studerer engelsk i skolen, så kan det aldrig sammenlignes med den sproglige forståelse, som du får ved at bo i USA. Du vil komme til at drømme og tænke på engelsk, og det kan du tage med dig hele livet, hvis du sørger for at holde det lidt ved lige.

High School Udveksling USA

MØD OS OG HØR MERE!

Kom til et gratis og uforpligtende interview og hør mere om GO! High School og USA Programmet!

VIL DU VIDE MERE?

Læs mere om USA Programmet! Se videoer fra vores tidligere elever og læs om hverdagen hos amerikanske familier og på en High School.

STADIG I TVIVL?

Kom til gratis informationsmøde og hør mere om GO! High School og USA Programmet! Møderne afholdes løbende rundt om i landet.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School i USA!