5cc1b03a00115-CF7E8E76-47D4-4A05-9C15-9C23ECB15F17c
HIGH SCHOOL I USA

Et godt alternativ til efterskole!

HIGH SCHOOL USA

Et godt alternativ til efterskole!

Hvorfor vælge HIGH SCHOOL i USA FREMFOR EFTERSKOLE?

EN INTERNATIONAL OPLEVELSE - FÅ ET UNIKT INDBLIK I THE AMERICAN DREAM

Drømmer du om at udforske USA? Et ophold i USA vil give dig en dyb forståelse for amerikansk kultur, historie og politik. Uanset om du ender i Texas, Washington, Florida, Minnesota, New York eller en helt anden stat, er mulighederne uendelige. Du vil uden tvivl vende hjem som en sand verdensborger efter din oplevelse som udvekslingsstudent i USA!

DET KOSTER STORT SET DET SAMME - DU FÅR BARE MERE FOR PENGENE!

Et år på High School i USA koster faktisk cirka det samme som et år på en efterskole, men du får så meget mere for pengene. Sammenlign selv med den efterskole, du måske har overvejet, og opdag, hvor meget mere af verden du kan opleve for den samme pris.

FÅ NYE VENNER OG FAMILIEMEDLEMMER I USA!

Mange tidligere udvekslingselever beskriver deres værtsfamilie som "min amerikanske søster" eller "min familie i USA". Du vil opbygge dybe og meningsfulde relationer til mange mennesker, og i dag er det lettere end nogensinde at opretholde kontakten efter dit ophold.

DET ER TRYGT - BO HOS GODKENDTE VÆRTSFAMILIER

Du befinder dig i trygge rammer hos en sød amerikansk værtsfamilie. Alle familier gennemgår altid et grundigt baggrundstjek. Du har et solidt netværk omkring dig med støtte døgnet rundt, både på lokalt og nationalt plan.

SPROGLIG UDVIKLING - BLIV FLYDENDE I ENGELSK!

Uanset hvor længe du har studeret engelsk i skolen, kan det aldrig sammenlignes med den sproglige forståelse, du får ved at bo i USA. Du vil begynde at drømme og tænke på engelsk, og denne evne kan du tage med dig hele livet!

MØD OS OG HØR MERE!

Kom til et gratis og uforpligtende interview, hvor du kan høre mere om GO! High School og USA-Programmet!

VIL DU VIDE MERE?

Se videoer fra vores tidligere elever og læs om hverdagen hos amerikanske familier og på en High School.

STADIG I TVIVL?

Kom til gratis informationsmøde og hør mere om GO! High School og USA-programmet! Vi afholder infomøder cirka en gang om ugen.

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School i USA!