LA
Amerikanske værtsfamilier
Amerikanske værtsfamilier

om AMERIKANSKE VÆRTSFAMILIER

Ligesom i Danmark kommer de amerikanske værtsfamilier i alle former og størrelser. Der findes simpelthen ikke noget, der hedder “en typisk, amerikansk familie,” for de kan se ud på utallige måder.

Det betyder, at det er umuligt at forudsige, om du kommer til at bo hos en stor familie med mange børn, en enlig forælder med eller uden børn, eller måske et pensioneret ægtepar med masser af tid til at vise dig rundt og tage på spændende udflugter i deres fascinerende land. Du kan også have værtssøskende, som du kan dele hyggelige oplevelser med og følges til skole med.

Det er vigtigt at huske, at det kræver et åbent sind at tage imod denne oplevelse. Det er en stor ære, at der sidder en familie på den anden side af Atlanten, som er klar til at åbne deres hjem og hjerte for dig.

Jesper Vølcker_empire state building

Uanset hvilken familie, du bliver placeret hos, har de valgt dig, fordi de tror, at du vil passe perfekt ind i deres familie. Du vil helt sikkert få en masse fantastiske oplevelser med din værtsfamilie!

Vær opmærksom på, at familierne er frivillige og har gennemgået en omhyggelig godkendelsesproces for at sikre, at du kommer til at bo hos en kærlig og omsorgsfuld familie. En lokal repræsentant fra vores organisation i USA besøger og interviewer hele familien i deres hjem og vurderer, om de er egnede som værtsfamilie. Der indhentes også referencer og straffeattester på familien som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

Når en familie bliver godkendt som værtsfamilie, bliver de en del af vores program og er klar til at åbne deres hjem og hjerte for en udvekslingsstuderende som dig.

OBS: Hvis du kender en potentiel værtsfamilie, der opfylder kravene og kan fuldt godkendes af organisationen i USA, giver GO! High School dig en rabat på hele 10.000 kr.!

Alle familier er unikke, men det fælles træk for dem alle er deres ønske om at dele deres dagligdag med dig! Amerikanerne er kendt for at være åbne og hjertevarme mennesker, og i USA er der en lang tradition for at byde udvekslingsstuderende velkommen. Mange amerikanske familier har haft fornøjelsen af at have udvekslingsstuderende boende hvert eneste år i mange år.

For disse familier er det blevet en vigtig del af deres liv at være værtsfamilie, fordi de ønsker at udvide deres kulturelle horisonter og møde spændende mennesker fra hele verden.

Det er værd at bemærke, at mange amerikanske værtsfamilier foretrækker at tage imod udvekslingsstuderende fra Europa, især fra de nordiske lande. Derfor er danske udvekslingsstuderende ofte betragtet som noget “eksotisk” i amerikanske øjne.

Se frem til at opleve autentiske, amerikanske begivenheder som Halloween, Thanksgiving, jul og mange andre helligdage og kulturelle højdepunkter sammen med din nye, amerikanske familie!

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School i USA!