LA
Amerikanske værtsfamilier
Amerikanske værtsfamilier

om AMERIKANSKE VÆRTSFAMILIER

Ligesom danske familier kommer de amerikanske værtsfamilier i alle former og størrelser. Der findes simpelthen ikke noget, der hedder “en typisk, amerikansk familie”, for de kan se ud på så alle mulige måder. 

Det er derfor ikke til at vide, om du kommer til at bo hos en stor familie med mange børn, en enlig forælder med eller uden børn eller måske et pensioneret ægtepar med masser af tid til at vise dig rundt og tage på udflugter i deres spændende land. Måske får du også værtssøskende, som du kan dele hyggelige oplevelser og følges til skole med.

Husk, at det er vigtigt, at du har et åbent sind. Det er et privilegium, at der sidder en familie på den anden side af Atlanten, der åbner sit hjem og familie for dig.

High School USA

Uanset hvilken familie du bliver placeret hos, har de valgt lige netop dig, fordi de synes, at du vil passe godt ind i deres familie. Du vil uden tvivl få en masse fantastiske oplevelser med din værtsfamilie!

Familierne er frivillige og har været igennem en grundig godkendelsesprocedure, så vi er sikre på, at det er en god og kærlig familie, du kommer til. En lokal repræsentant fra organisationen i USA besøger og interviewer hele familien i deres hjem og vurderer, om de er egnede. Der indhentes også referencer og straffeattester på familien.

Hvis familien bliver godkendt til at være værtsfamilie, optages de i programmet.

OBS: Hvis du selv kender en potentiel værtsfamilie, der opfylder kravene og kan fuldt godkendes af organisationen i USA, giver GO! High School en rabat på hele 10.000 kr.!

Alle familier er forskellige, men fælles for dem alle er, at de ønsker at dele deres hverdag med dig! Amerikanerne er kendt for at være åbne og hjertevarme mennesker, og i USA er der er en lang tradition for at tage imod udvekslingsstudenter. Mange amerikanske familier har haft udvekslingsstudenter boende hvert eneste år gennem mange år.

De har gjort det til en del af deres liv at være værtsfamilie, fordi de ønsker at udvide deres kulturelle horisont og møde en masse spændende mennesker.

Mange amerikanske værtsfamilier foretrækker at tage imod udvekslingsstudenter fra Europa og især fra de nordiske lande. På den måde er vi danskere en smule “eksotiske” i amerikanske øjne

Glæd dig til at opleve en ægte, amerikansk Halloween, Thanksgiving, jul og mange andre helligdage og højdepunkter sammen med din nye, amerikanske familie!

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School i USA!