Processed with VSCO with c1 preset
HIGH SCHOOL USA

live the American dream

INFORMATIONS-MØDE

inspiration til dit ophold i USA

bliv udvekslingsstudent i usa

dit livs oplevelse!

“Mit udvekslingsår vil altid ligge dybt i mit hjerte.” – Emma, Iowa

“Hver dag er en ny oplevelse!” – Amalie, Texas

Som udvekslingsstudent på High School i USA oplever du verden på en helt ny måde. Du møder dine omgivelser med et åbent sind og med nye øjne. Det er både vildt spændende og lidt skræmmende at rejse til et helt nyt og anderledes land.

Når du er på ferie, oplever du verden på én måde og får et lille indblik i en anden kultur, men som udvekslingsstudent oplever du dit værtsland som en af de lokale. Du vil ikke bare opleve landets kultur – du vil også blive en del af den, både på din High School, hos din værtsfamilie og i din fritid.

Når du efter et fantastisk lærerigt år vender hjem til Danmark, vil du føle, at du har fået endnu et hjem – a ‘second‘ home.

Men tag ikke kun vores ord  – hør fra vores tidligere elever og få et endnu bedre billede af det spændende liv på udveksling!

High School USA

ORIENTATION CAMP I NEW YORK INKLUDERET

Start dit ophold med nogle superfede dage i New York med en masse andre internationale elever!

PROGRAMSTART

Afgang afhænger af skolestart, men typisk tager du afsted mellem slut juli og start september. Hjemkomst omkring start juni.

ERFARNE NON-PROFIT ORGANISATIONER I USA

Du bliver modtaget af nogle af de allerbedste organisationer, fuldt godkendt af myndigheder i USA!

KENDER DU SELV EN FAMILIE?

GO! High School giver 10.000 kr. i rabat, hvis du selv kender en potentiel værtsfamilie.

DE 3 varianter af PROGRAMmet I USA: CORE, CLASSIC & CLASSIC PLUS

 

I Core/Classic er det de godkendte, 100 % frivillige værtsfamilier, som vælger den elev, de vil have boende. Det er klassisk udveksling, som du kender det: et skoleår på den lokale High School, imens du bor i trygge rammer hos en lokal værtsfamilie. 

I Classic PLUS er det fortsat de godkendte, 100 % frivillige værtsfamilier, som vælger den elev, som de vil have boende. Men i Classic PLUS har vi indskrænket feltet af de potentielle værtsfamilier, som kan vælge dig, så de opfylder nogle af de ønsker, som vi af erfaring ved, at mange danske elever ofte har. 

I Classic PLUS er du således altid sikker på at få eget værelse (hvis du ønsker det), der er altid som minimum 200 High School elever på skolen, du bliver tidligere placeret (senest 1 måned før deadline). Alt dette kræver noget mere arbejde for personalet i USA, og derfor koster PLUS programmet mere. 

USA CLASSIC

104.950 kr. inkl. 4 dages Orientation Camp i New York City, diverse tilvalg & flypakke

USA CLASSIC PLUS

109.950 kr. inkl. 4 dages Orientation Camp i New York City, diverse tilvalg & flypakke

USA CORE

89.950 kr. Samme indhold som classic, men uden Camp og flypakke

OBS! Det er vigtigt at understrege, at Core/Classic bestemt ikke er en “discount version” af Classic PLUS. De ting, som man sikrer sig ved at købe PLUS, kan man for såvidt ligeså godt få ved at købe Core/Classic. Forskellen er, at man kun i PLUS er garanteret at få dem. Der er således ikke forskel på kvaliteten af programmerne, det er kun et spørgsmål om tilvalg, og i sidste ende også om hvor ens egne grænser for åbenhed går. Core er for dig, som vil have kernen i udveksling og ikke ønsker camp eller flypakke og til en skarp pris. 
Bare rolig – vi skal nok hjælpe dig med at vælge det rigtige program! 

Efterskole eller High School?

Hos GO! High School er vi ikke i tvivl om, at et udlandsophold er den fedeste oplevelse, men alligevel oplever vi, at mange unge står i dette dilemma: “Skal jeg vælge efterskole eller High School udveksling?” Derfor har vi samlet en række argumenter for, hvorfor VI synes, at du skal tage at komme med os ud i den store verden!

Efterskole eller High School?

Hos GO! High School er vi ikke i tvivl om, at et udlandsophold er den fedeste oplevelse, men alligevel oplever vi, at mange unge står i dette dilemma: “Skal jeg vælge efterskole eller High School udveksling?” Derfor har vi samlet en række argumenter for, hvorfor VI synes, at du skal tage at komme med os ud i den store verden!

ORIENTATION CAMP I NEW YORK! 

Når du rejser på GO! High School, starter dit eventyr med en Orientation Camp i New York City!  På din Camp vil du møde udvekslingselever fra hele verden og ikke kun en masse andre danskere.

Orientation Camp giver dig en god landing, hvor du har mulighed for at vænne dig til sproget, tale med en masse andre spændte udvekslingselever, få styr på valutaen og få svar på de sidste spørgsmål, inden du skal møde din værtsfamilie – og nå ja, opleve en af verdens måske sejeste byer – New York City!

Orientation Camp er en del af forberedelsen til dit udvekslingsår, og den er derfor inkluderet i programprisen i Classic og Classic PLUS. 

High School USA

DU REJSER MED nogle AF USAS BEDSTE ORGANISATIONER! 

En af de særlige ting ved GO! High School er, at du ved, hvem der skal tage sig af dig, når du er i værtslandet. I modsætning til de fleste andre organisationer i Danmark har vi nemlig valgt at være meget tydelige og åbne omkring, hvem vi samarbejder med.

En af vores samarbejds-partnere i USA hedder hedder Pan Atlantic Foundation, som er en lidt mindre organisation, men med super engageret og erfarent personale.

Pan Atlantic er også 100% nonprofit! Deres hjemmeside er her: panatlanticfoundation.org.

Vores partnere er altid nøje udvalgte. Som organisation skal vi nemlig kunne være sikre på, at vores partnere lever op til den høje kvalitet og de værdier, vi repræsenterer i GO! High School.

Som selvstændig dansk organisation har vi tilmed den frihed, at vi kan fravælge en samarbejdspartner, hvis denne ikke leverer tilfredstillende.

TRYGHED OG GODE FRIVILLIGE VÆRTSFAMILER – DET ER KERNEN I UDVEKSLING!

Noget af det allervigtigste, når man arbejder med udveksling, er, at man kan føle sig tryg ved at sende de unge ud i verden, hvor de bliver modtaget af deres nye værtsfamilie.

I de mange år, vi har arbejdet med udveksling, har vi aldrig arbejdet med så dygtig og grundig en organisation i USA som PAF. Deres grundige forarbejde ses tydeligt af de placeringspapirer, vi modtager, hvor man ikke er et sekund i tvivl om, at værtsfamilien er godt screenet.

Fryeburg Academy High School boarding USA

Familierne er 100% frivillige, og de deltager kun for at få en god oplevelse – derfor er det værtsfamilien, som vælger den elev,  som de ønsker at dele hus med.

Det er suverænt den bedste løsning for alle parter. Derudover er vi i fælleskab rigtig gode til at skabe gode match med familierne, idet PAF, sammen med GO! High School, gør en række ting anderledes. Kom til en uforpligtende samtale eller informationsmøde, så fortæller vi mere!

High School Udveksling USA

HVORDAN KOMMER JEG IGANG?

Kom til et personligt interview – det er gratis og helt uforpligtende!

Kom til en gratis og uforpligtende indledende samtale med GO! High School. Ring til os på 70 60 55 35eller bestil et interview HER.

Kom til et gratis informationsmøde!

Hør mere om USA Programmet og GO! High Schools ekspertise, og stil alle jeres spørgsmål. Det er gratis og helt uforpligtende, og I kan møde andre unge, der også overvejer udveksling. Læs mere her!

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School i USA!