Processed with VSCO with c1 preset
HIGH SCHOOL USA

Oplev den amerikanske drøm!

INFORMATIONS-MØDE

inspiration til dit ophold i USA

bliv udvekslingsstudent i usa

- dit livs oplevelse!

“Mit udvekslingsår vil altid ligge dybt i mit hjerte.” – Emma, Iowa

Som udvekslingsstudent på High School i USA vil du opleve verden på en helt ny og spændende måde. Du vil møde dine omgivelser med åbent sind og se verden med friske øjne. Det kan virke lidt skræmmende at rejse til et helt nyt og anderledes land, men det er også en fantastisk mulighed for personlig vækst.

Ferie kan give dig et glimt af en anden kultur, men som udvekslingsstudent bliver du en del af din værtskultur. Du vil ikke blot observere landets kultur; du vil også være en aktiv deltager i den. Dette gælder både på din High School, i dit værtsfamilies hjem og i din fritid.

Bliv en del af et eventyr, der vil ændre dit liv for altid, som udvekslingsstudent i USA!

Når du vender hjem til Danmark efter et fantastisk og lærerigt år, vil du føle, at du har fået et ekstra hjem – en ‘second’ home.

Læs mere om at være udvekslingsstudent i USA fra vores tidligere elever og få et endnu bedre indblik i det spændende liv under en udveksling!

ORIENTATION CAMP I NEW YORK INKLUDERET

Kickstart dit ophold med nogle fantastiske dage i New York sammen med masser af andre internationale elever!

PROGRAMSTART

Afrejse afhænger af skoleårets start, men som regel tager du afsted mellem slutningen af juli og starten af september, og du vender tilbage omkring starten af juni.

ERFARNE NON-PROFIT ORGANISATIONER I USA

Du vil blive modtaget af nogle af de absolut bedste organisationer, der er fuldt godkendt af myndighederne i USA!

KENDER DU SELV EN VÆRTSFAMILIE?

GO! High School tilbyder en rabat på 10.000 kr., hvis du selv kender en mulig værtsfamilie.

DE 3 varianter af programmet I USA: CORE, CLASSIC & CLASSIC PLUS

 

I Core/Classic-programmet er det de godkendte, 100 % frivillige værtsfamilier, der vælger den elev, de ønsker at have boende. Dette er den klassiske udvekslingsoplevelse, som du allerede kender: Et skoleår på den lokale High School, mens du bor i trygge omgivelser hos en lokal værtsfamilie.

I Classic PLUS-programmet er det stadig de godkendte, 100 % frivillige værtsfamilier, der vælger den elev, de ønsker at have boende. Men i Classic PLUS har vi indsnævret udvælgelsen af potentielle værtsfamilier, så de opfylder nogle af de ønsker, som vi ved, at mange danske elever ofte har.

BEMÆRK! I Classic PLUS er du altid sikret dit eget værelse (hvis du ønsker det), der er altid mindst 200 High School-elever på din skole, og du bliver placeret tidligere (senest 1 måned før deadline). Dette kræver mere arbejde fra personalet i USA, og derfor har PLUS-programmet en højere pris.

USA CLASSIC

109.950 kr. inkl. 4 dages Orientation Camp i New York City, diverse tilvalg & flypakke

USA CLASSIC PLUS

114.950 kr. inkl. 4 dages Orientation Camp i New York City, diverse tilvalg & flypakke

USA CORE

94.950 kr. - samme indhold som Classic, men UDEN Orientation Camp i New York City & flypakke

OBS! Det er vigtigt at understrege, at Core/Classic-programmet på ingen måde er en “nedsat version” af Classic PLUS. De fordele, man opnår ved at vælge PLUS, kan i princippet også opnås ved at vælge Core/Classic. Forskellen ligger i, at PLUS-programmet garanterer disse fordele, mens de i Core/Classic-programmet er tilgængelige, men ikke nødvendigvis garanteret. Kvaliteten af programmerne er den samme; det handler udelukkende om valgmuligheder og, i sidste ende, hvor ens personlige præferencer og behov ligger.

Core-programmet er designet til dem, der ønsker den essentielle udvekslingsoplevelse uden inkluderede orientation camps- eller flypakker til en konkurrencedygtig pris.

Efterskole eller High School?

Hos GO! High School er der ingen tvivl om, at et udlandsophold er en fantastisk oplevelse. Alligevel forstår vi, at mange unge står over for dette dilemma: "Skal jeg vælge efterskole eller High School-udveksling?" Derfor har vi samlet en række argumenter for, hvorfor VI mener, at du bør tage springet med os ud i den store verden!

Efterskole
eller High School?

Hos GO! High School er vi ikke i tvivl om, at et udlandsophold er den fedeste oplevelse, men alligevel oplever vi, at mange unge står i dette dilemma: “Skal jeg vælge efterskole eller High School udveksling?” Derfor har vi samlet en række argumenter for, hvorfor VI synes, at du skal tage at komme med os ud i den store verden!

ORIENTATION CAMP I NEW YORK! 

Når du rejser med GO! High School, begynder dit eventyr med en Orientation Camp i New York City! Under din Camp vil du have mulighed for at møde udvekslingselever fra hele verden, ikke kun en masse andre danskere.

Orientation Camp giver dig en solid start, hvor du kan vænne dig til sproget, interagere med en masse spændte udvekslingselever, blive fortrolig med valutaen og få svar på de sidste spørgsmål, inden du møder din værtsfamilie. Og selvfølgelig får du mulighed for at opleve en af verdens mest fantastiske byer – New York City!

BEMÆRK! Orientation Camp udgør en værdifuld del af forberedelsen til dit udvekslingsår og er derfor inkluderet i programprisen for Classic og Classic PLUS.

364336969_2293650060836794_3969115522369816958_n

Oplev USA med Nogle af De Bedste Organisatorer!

Hos GO! High School er vi stolte af at tilbyde noget helt specielt – nemlig klarhed og gennemsigtighed i forhold til, hvem der vil tage sig af dig, når du er i værtslandet. Det er en af de ting, der adskiller os fra de fleste andre organisationer her i Danmark.

Vi ønsker at fortælle dig om en af vores samarbejdspartnere i USA: Pan Atlantic Foundation. De er måske en mindre organisation, men de har et utroligt engageret og erfarent team, der vil sørge for din velvære og tryghed under dit ophold.

Det mest fantastiske er, at Pan Atlantic Foundation er 100% nonprofit, hvilket betyder, at deres fokus er på at gøre din udvekslingsoplevelse mindeværdig og værdifuld. Du kan læse mere om dem på deres hjemmeside: panatlanticfoundation.org.

Vi vælger altid vores partnere omhyggeligt ud. Som organisation er det afgørende for os, at vores partnere lever op til de høje standarder og værdier, som vi repræsenterer hos GO! High School.

Som en uafhængig dansk organisation har vi også den frihed til at træffe beslutningen om at fravælge en samarbejdspartner, hvis de ikke leverer en tilfredsstillende kvalitet. Dette sikrer, at din oplevelse som udvekslingsstudent er af den højeste standard og i overensstemmelse med vores værdier.

TRYGHED OG GODE FRIVILLIGE VÆRTSFAMILER – DET ER KERNEN I UDVEKSLING!

En af de mest afgørende faktorer, når vi arbejder med udveksling, er at sikre, at vores unge deltagere føler sig trygge og velkomne, når de ankommer til deres nye værtsfamilie i udlandet.

I de mange år, vi har dedikeret til udvekslingsprogrammer, har vi aldrig samarbejdet med en så dygtig og omhyggelig organisation i USA som PAF (Pan Atlantic Foundation). Deres omfattende forberedelse og grundige udvælgelse af værtsfamilier afspejles tydeligt i de placeringspapirer, vi modtager. Det er tydeligt, at værtsfamilierne er blevet omhyggeligt udvalgt og screenet, hvilket er afgørende for at sikre en positiv og tryg udvekslingsoplevelse.

Familierne, der åbner deres hjem for vores udvekslingselever, er 100% frivillige og deltager udelukkende for at få en berigende oplevelse. Derfor er det værtsfamilien, der vælger den elev, de ønsker at dele deres hjem med.

Denne tilgang er ubestrideligt den bedste løsning for alle involverede parter. Desuden har vi en fremragende evne til at skabe vellykkede match mellem elever og værtsfamilier, takket være vores unikke tilgang. Sammen med PAF arbejder GO! High School på en måde, der skiller sig ud fra mængden.

Vi inviterer dig til at deltage i en uforpligtende samtale eller et informationsmøde, hvor vi gerne deler flere detaljer med dig!

High School Udveksling USA

HVORDAN KOMMER JEG IGANG?

Kom til et personligt interview – det er gratis og helt uforpligtende!

Kom til en gratis og uforpligtende indledende samtale med GO! High School. Ring til os på 70 60 55 35eller bestil et interview HER.

Kom til et gratis informationsmøde!

Hør mere om USA Programmet og GO! High Schools ekspertise, og stil alle jeres spørgsmål. Det er gratis og helt uforpligtende, og I kan møde andre unge, der også overvejer udveksling. Læs mere her!

Jeg vil gerne kontaktes ang. High School i USA!