Om GO! HIGH SCHOOL
OM GO! HIGH SCHOOL
OM GO! HIGH SCHOOL

GO! High School - dansk organisation med speciale i usa

HØJ KVALITET

Et begrænset antal elever, erfarne medarbejdere og dygtige samarbejdspartnere giver en høj kvalitet!

ERFARING

Vores medarbejdere er super erfarne, og mange af os har arbejdet med udveksling i mere end 10 år hos andre organisationer!

STÆRK PRIS

Høj kvalitet + erfaring + en god pris = 
Danmarks bedste "value for money"!

GO! High School er skabt med det ene formål at levere et rigtig godt klassisk udvekslingsprogram på High School i USA. 

Dette opnår vi dels gennem vores dygtige og erfarne samarbejdspartnere i USA, som er kendt som nogle af de bedste og mest bundsolide udvekslingsorganisationer der findes. Og dels i kraft af vores stærke team af erfarne og dygtige medarbejdere her i Danmark. 

Denne kombination udbyder vi tilmed til en rigtig god og konkurrencedygtig pris, hvilket samlet set giver vores elever landets bedste “value for money”. 

 

High School Udveksling USA

GO! High School er generelt båret af en værdi om, at der skal være kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Vi er også meget åbne, ærlige og transparente, så du vil kunne få svar på stort set alt.

Vi glæder os til at møde dig!

GO! HIGH SCHOOL ER ET SØSTERSELSKAB TIL MOMENTO EDUCATION

Momento er med deres kæmpe netværk i USA, Canada, Australien og New Zealand specialister i såkaldte Premium programmer, hvor man selv kan vælge sin skole/skoledistrikt. OBS! Disse programmer er også yderst velegnede til atleter, som vil kunne dyrke deres sport, imens de er på udveksling, eller andre elever med særlige interesser. 

Klik på Momento logoet og læs mere!

Læs mere om GO! High Schools udvekslingsprogram:
High School i USA for unge mellem 15-18 år

mød vores team 

Camilla Graversen

Country Manager

High School Udveksling USA

Camilla Graversen

Country Manager

Jeg har arbejdet med international udveksling for unge mennesker siden 2004 i diverse lande, bl.a. Danmark, Sverige, Norge, Spanien og Kina, og har blandt andet boet i USA og arbejdet i England. 

Personligt brænder jeg for udveksling og den betydning og ballast, et ophold giver den enkelte. At skabe en hverdag i en ny kultur, skolesystem og for nogle en ny værtsfamilie er en rejse, som betyder personlig udvikling og et perspektiveret syn på verden. 

Jeg har været så privilegeret at være en del af mange unges udvekslingsophold både inden, under og efter opholdet og det er en fornøjelse at opleve den enkeltes udvikling. 

Formålet med at skabe relationer mellem kulturer synes mere vigtig end nogensinde i disse tider, og jeg ser frem til at være en del af de kommende ophold. 

Caja Manniche Bering 

Student Coordinator/ Administration

High School Udveksling USA

Caja Manniche Bering 

Student Coordinator/ Administration

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog, og har arbejdet indenfor dette område i over 14 år,
blandt andet med trivsel, kommunikation og inklusion. Nu har jeg dog besluttet at gå en
anden vej, hvilket har ført mig til GO! High School som administrativ kontorelev.

Jeg har altid elsket at rejse og se verden, samt at opleve andre kulturer. Jeg er derfor rigtig glad for at have fået muligheden for at uddanne mig indenfor udveksling, da jeg nyder kontakten med de unge, nysgerrige mennesker og deres forældre, og i denne kontakt kan trække på mine erfaringer som åbenhjertet pædagog og borger i verden.

Dea Høeg-Honoré

Administration & Support

High School Udveksling USA

Dea Høeg-Honoré

Student Coordinator/ Administration

Jeg har arbejdet i rejsebranchen i over 20 år, hvor jeg bl.a. har siddet på Den Amerikanske Ambassade. Her stod jeg for at koordinere alle de ansattes rejseaktiviteter. I mine teenage år drømte jeg om at komme på et udvekslingsophold til USA. Det blev dog ikke til noget, da jeg i stedet flyttede til Japan med min familie. En kæmpe oplevelse med en meget anderledes og spændende kultur. 

For mig giver det stor mening at rejse og møde andre kulturer. Det er både enormt givende, giver en stor forståelse for andre og samtidig en rigtig god ballast, som kan bruges resten af livet. Jeg har altid haft en forhåbning om, at mine børn vil få samme lyst til at rejse ud og opleve som mig selv.

Heldigvis har de begge to haft lysten og har været på udvekslingsophold gennem Momento, GO! High Schools søsterorganisation. Min søn var i USA og min datter i Costa Rica og Spanien. Det har på alle parametre udviklet dem begge– og kun positivt. Med min erfaring som forældre til børn på udveksling, vil jeg kunne bidrage, støtte og hjælpe forældre i samme situation.

Jacob Hansen

Founder/manager

High School Udveksling USA

Jacob Hansen

Founder/manager

Jeg har arbejdet med med international uddannelse og udveksling siden 2004, som chef for afdelinger i andre organisationer i Danmark såvel som i Tyskland. Jeg er oprindeligt uddannet Cand. Comm. og har tidligere arbejdet i mediebranchen, men det var efter nogle års arbejde med socialt udsatte unge, at jeg begyndte at interessere mig for uddannelse til unge, herunder muligheden for at uddanne sig i udlandet. Pludselig opstod muligheden for at arbejde i dette spændende felt, og jeg har ikke set mig tilbage siden.

Det driver mig, at arbejde med noget som giver mening.  Jeg tror på, at udveksling mellem forskellige kulturer er med til at gøre verden til et lidt bedre sted, samtidig med at det giver de unge en fantastisk oplevelse og ballast, som de tager med sig hele livet.

Det betyder også meget for mig, at vi sideløbende med arbejdet med at hjælpe priviligerede nordiske elever med at uddanne sig ude omkring i verden, så kan vi bruge nogle af vores ressourcer på at hjælpe dem, som ingenting har. Særligt projektet DinNødhjælp ligger mit hjerte nært. Jeg har selv boet i Afrika som barn og rejst der flere gange siden.

Gitte Stecher Pontoppidan

Interviews & Infomøder

High School Udveksling USA

Gitte Stecher Pontoppidan

Interviews & Infomøder

I 2010 kom min datter hjem og sagde at ”det efterskole ophold vi havde meldt hende på, det kunne vi godt glemme alt om”….for hun ville hellere på High School! Det ændrede begge vores liv, da jeg lige siden har arbejdet som High School koordinator, med international uddannelse, udveksling og kulturer på kryds og tværs af rigtig mange landegrænser. 

Jeg har besøgt et hav af skoler og byer i særligt USA og Canada, arbejdet på camps i New York, Washington DC og Montreal, jeg har besøgt flere stater end de fleste amerikanere og fået et kæmpe netværk af internationale kolleger, samarbejdspartnere og unge verdensborgere, som har været afsted på deres livs eventyr. Jeg har også arbejdet nogle år med inbound elever og placeret hundrede af elever i Danmark. 

Jeg har et fantastisk job, mit hjerte banker for at gøre en forskel og det ved jeg, at vi gør ved GO! High School. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med jer og hjælpe jer med, at jeres søn/datter får en masse uforglemmelige minder og et uforglemmeligt ophold i USA.

Kathrine Jasper

Administration

High School Udveksling USA

Kathrine Jasper

Administration

Jeg er administrativt kontoruddannet og har haft udvekslingsbranchen som min hjemmebane siden 2012. Jeg arbejder med udveksling, fordi jeg synes, det er helt enestående at hjælpe unge mennesker med at få en af deres største drømme opfyldt. Alle de fantastiske succeshistorier, som jeg får lov til at opleve på sidelinien, er simpelthen så givende, og den indsigt og forståelse, som de unge kommer hjem, med er helt ubeskrivelig!

Det lyder måske lidt plat, men jeg tror på, at en større forståelse for andre mennesker og kulturer skaber en bedre verden, og det er jeg utrolig stolt af at være en del af.
Bonusinfo: Min kat, Vega, er opkaldt efter byen Las Vegas i Nevada efter min og mandens rundrejse i USA.

Line Ryge

Webredaktør & Sociale Medier

High School Udveksling USA

Line Ryge

Webredaktør & Sociale Medier

Jeg er cand.mag. i engelsk med fokus på amerikanske studier, digital design og procesledelse. Jeg har tidligere arbejdet i Styrelsen for Uddannelse & Forskning på Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer, og det gav kun blod på tanden for det internationale område!

USA har altid fascineret mig, både på godt og ondt, og det har været vigtigt for mig at prøve at forstå et så mangfoldigt land, som Danmark faktisk deler et tæt og spændende bånd med. Hvad end det er kultur, historie eller politik har USA enormt meget at byde på, og det er en oplevelse, der bliver ved med at give.

International udveksling betyder meget for mig, og jeg synes, at det er enormt vigtigt, at unge kommer ud og oplever andre kulturer – det giver utrolig meget på både det faglige og personlige plan! Det ved jeg med sikkerhed, for jeg var selv på High School udveksling til Missouri, USA, efter folkeskolen. Gennem udveksling kan vi med åbent sind, nysgerrighed og villighed til at lære udviske grænser mellem mennesker, hvad end de er politiske, religiøse eller kulturelle – det er kun en god ting.

Fie Benthin-Geerthsen

Interviews

High School Udveksling USA

Fie Benthin- Geerthsen

Interviews

Jeg har altid haft en stor interesse for at opleve verden, andre kulturer og været nysgerrig på at møde nye mennesker. Jeg valgte derfor selv at tage et år på High School i Canada efter 9 klasse på efterskole. 

Personligt har mit udvekslingsophold givet mig mit livs oplevelse hvor jeg har udviklet mig personligt og fagligt. I dag læser jeg en Neget på Syddansk Universitet, da min interesse for den internationale verden, kulturer og sprog kun er blevet større efter mit ophold. Jeg brænder for udveksling og ønsker at være med til at give flere unge en fantastisk oplevelse på et udvekslingsophold.

Verden er blevet mere tilgængelig og derfor finder jeg det vigtigt at vi lære mere om de forskellige kulturer og levemåder der findes. Jeg drømmer om at jeg i fremtiden fortsat kan få lov til at arbejde med udveksling og være med til at berige flere elevers liv med en rejse for livet. 

Vilma Lewis-Clemmensen

Interviews

High School Udveksling USA

Vilma Lewis-Clemmensen

Interviews

Første gang jeg var på udveksling var mit high school-ophold i Idaho, hvor jeg boede hos den sødeste familie som jeg stadig har kontakt med i dag. Den oplevelse er noget af det vigtigste jeg har gjort for mig selv, da jeg efterfølgende kun blev endnu mere interesseret i at udforske verden. Siden da har jeg rejst meget, været frivillig i Panama og været på universitets-udveksling i Berlin og Sydney.

Grunden til at jeg elsker udveksling så meget er, at man får et andet syn på et lands kultur, end man gør som turist. Ud over at lære om landets kultur og historie, møder man alle de mennesker som er med til at forme ens ophold, udfordre ens verdenssyn og bryde med alle de fordomme, man ikke vidste, at man havde. Og jeg tror, at det er gennem de oplevelser, at man lærer mest om sig selv og vokser som person.

Jeg har stort set arbejdet med udveksling, siden jeg kom hjem fra Idaho i 2012 og elsker at kunne fortælle om mit ophold og alt, hvad man får ud af at være på udveksling.

KONTAKT GO! HIGH SCHOOL 

Du kan møde GO! High School på vores kontor i Brøndby eller i Herning. Husk vi holder også løbende informationsmøder og interviews over hele landet. 

Du er altid velkommen til at kigge ind, men husk at lave en aftale først, så du ikke går forgæves, hvis vi skulle være ude af huset. Vores telefon og vores afdelinger i Herning og Brøndby har åbent alle hverdage mellem kl. 10.00 og 16.00.

Du kan naturligvis også lægge en besked til os, hvis du ringer udenfor åbningstid, så ringer vi dig op snarest efter.

Ring til os på 70 60 55 35

Du kan ringe alle hverdage mellem kl. 10.00 og 16.00

Du er også altid velkommen til at sende os en e-mail på:

info@gohighschool.dk

Kontakt os