Bliv værtsfamilie
Bliv værtsfamilie

Oplev en ny kultur i dit eget hjem

Bliv værtsfamilie

Bliv værtsfamilie for en udvekslingsstudent

FAMILIER I ALLE STØRRELSER KAN BLIVE VÆRTSFAMILIE

ÅBN DIT HJEM OG LÆR EN NY KULTUR AT KENDE

FÅ EN NY VEN FRA ET ANDET LAND

ELEVER FRA HELE VERDEN

Hos GO! High School sender vi ikke kun elever ud i verden – vi tager også imod dem her i Danmark, og I kan blive deres nye værtsfamilie. Gennem vores søsterorganisation, GO! Study Scandinavia, modtager vi elever fra lande som USA, Australien, Canada, Italien, New Zealand, Frankrig, Tyskland, Argentina og Brasilien.

Elevernes ophold varer enten i 3, 5 eller 10 måneder. De deltager i en almindelig dansk folkeskole eller gymnasium og bor hos en ganske almindelig dansk værtsfamilie.

Hvert år er der elever fra hele verden, der drømmer om at komme på udveksling i Danmark, ligesom der er elever fra Danmark, der ønsker at opleve USA, Australien, New Zealand og andre spændende lande.

Eleverne har valgt at tage på udveksling til netop Danmark, fordi de glæder sig til at opleve vores fantastiske hygge-kultur, spise rugbrød og lakrids og alle de andre ting, der gør vores lille land unikt. Tro det eller ej, for mange er Danmark en super eksotisk destination!

eller

FELINE OG EMILIA FRA TYSKLAND:

“You exchange cultures, words, and traditions, and it’s very cool being so close to another culture.”

VÆRTSFAMILIEN VÆLGER SELV UDVEKSLINGSELEVEN

Du bestemmer selv, hvem du vil være værtsfamilie for. Vi tror på, at nøglen til et godt udvekslingsophold ligger i matchet mellem værtsfamilien og eleven!

VARIGHED

I kan selv vælge, om I vil være værtsfamilie i 3, 5 eller 10 måneder.

FORBEREDELSE

Vi sørger for, at I får de bedste redskaber med i bagagen: 1) En godkendelsesproces, hvor vi besøger jer i jeres hjem. 2) Information og vejledning før eleven ankommer. 3) Et personligt ankomstmøde, når eleven er ankommet. 4) En omfattende værtsfamiliehåndbog. 5) Opfølgning og vejledning fra en lokal kontaktperson under hele opholdet.

TRANSPORT, SKOLEPLADS OG KONTAKTPERSON

Bare rolig! GO! High School står for at arrangere elevens flybilletter, skoleplads og en lokal kontaktperson i jeres område. I skal blot sørge for husly og hjertevarme!

FÅ KOSTTILSKUD PÅ 1.500 KR. PR. MÅNED

Hvis I er værtsfamilie med GO! Study Scandinavia, så vil I modtage 1.500 kr. i kosttilskud pr. måned. Meningen er ikke, at det skal dække alle udgifter forbundet med at være værtsfamilie, men det er en hjælp til at få det til at løbe rundt.

Jeg vil gerne høre mere om at være værtsfamilie!