Bliv værtsfamilie
Bliv værtsfamilie

- bring another culture into your home

Bliv værtsfamilie

Bliv værtsfamilie for en udvekslingsstudent

FAMILIER I ALLE STØRRELSER KAN BLIVE VÆRTSFAMILIE

ÅBN DIT HJEM OG LÆR EN NY KULTUR AT KENDE

FÅ EN NY VEN FRA ET ANDET LAND

ELEVER FRA HELE VERDEN

Hos GO! High School sender vi ikke kun elever ud i verden – vi tager også imod dem her i Danmark, og I kan blive deres nye værtsfamilie. Hos vores søsterorganisation GO! Scandinavia modtager vi elever fra blandt andet USA, Australien, Canada, Italien, New Zealand, Frankrig, Tyskland, Argentina og Brasilien.

Elevernes ophold varer i enten 3, 5 eller 10 måneder. De kommer til at gå på en helt almindelig dansk folkeskole eller gymnasium, og de bor hos en helt almindelige dansk værtsfamilie.

Hvert eneste år er der elever rundt omkring i verden, som drømmer om at komme på udveksling i Danmark, præcis ligesom der er elever fra Danmark, der vil ud og opleve USA, Australien, New Zealand eller andre spændende lande.

Eleverne har valgt at tage på udveksling til netop Danmark, fordi de glæder sig til at opleve vores fantastiske hygge-kultur, spise rugbrød og lakrids og alle de andre ting, der gør vores lille land unikt. Tro det eller ej, for mange er Danmark en super eksotisk destination!

eller

FELINE OG EMILIA FRA TYSKLAND HAR LAVET EN DEJLIG VIDEO, HVOR DE SVARER PÅ SPØRGSMÅL OM UDVEKSLING OG VÆRTSFAMILIER:

“You exchange cultures, words, and traditions, and it’s very cool being so close to another culture.”

VÆRTSFAMILIEN VÆLGER SELV UDVEKSLINGSELEVEN

Du bestemmer selv, hvem du vil være værtsfamilie for. Vi tror på, at nøglen til et godt udvekslingsophold ligger i matchet mellem værtsfamilien og eleven!

VARIGHED

I kan selv vælge, om I vil være værtsfamilie i 3, 5 eller 10 måneder.

FORBEREDELSE

Vi sørger for, at I får de bedste redskaber med i bagagen: Godkendelsesprocess hvor vi besøger jer i jeres hjem; Information og vejledning før eleven ankommer; Et personligt ankomstmøde når eleven er ankommet; En solid værtsfamiliehåndbog; Opfølgning og vejledning fra en lokal kontaktperson under hele opholdet

TRANSPORT, SKOLEPLADS OG KONTAKTPERSON

Bare rolig! GO! High School står for at arrangere elevens flybilletter, skoleplads og lokale kontaktperson i jeres område. I skal bare have hus- og hjerterum!

FÅ RABAT PÅ UDVEKSLINGOPHOLD

Hvis I selv har en søn eller datter, der drømmer om at komme på udveksling i udlandet, kan I få op til 10.000 kr. i rabat, hvis I selv er værtsfamilie! Kom for eksempel på High School i USA med GO! High School eller til Canada, Europa, Australien, New Zealand eller Asien med vores søsterorganisation Momento Education.

Jeg vil gerne høre mere om at være værtsfamilie!